Zaken doen

Op zoek naar een publiek van geografen in heel Nederland? Dan is DEGEOGRAAF.com het ideale platform om uw bedrijf te promoten. Dit kan op twee manieren:

1. Partner worden
Als partner staat u met een logo op onze website en met een banner in onze maandelijkse (gratis) nieuwsbrief, die wordt verzonden op de eerste dag van de maand. Ook is het op regelmatige basis publiceren (of laten schrijven) van artikelen mogelijk. Bijvoorbeeld een interview, een vacature of event. Partner worden kan al vanaf 10 euro per maand.

2. Adverteren
Eigen content zoals vacatures of events (eenmalig) op de website plaatsen behoort tevens tot de mogelijkheden, mits het relevant is voor de doelgroep. Het bericht wordt gedeeld via de nieuwsbrief en de vier sociale mediakanalen van DEGEOGRAAF.com. Adverteren kan voor 75 euro.


Maandelijks heeft de website meer dan 3.200 weergaven en meer dan 1.500 bezoekers. Voor meer informatie en een overzicht van het aantal volgers op social media en ontvangers van de nieuwsbrief kan onderstaand contactformulier (vrijblijvend) ingevuld worden.


KvK: 67939287
IBAN: NL04 INGB 0007 7377 35