#GEOGRAAF worden

Onze missie is om de geografengemeenschap zo sterk mogelijk te maken. Wil je ons hiermee helpen? Voor slechts 1 euro per maand word jij #GEOGRAAF (abonnee) en help je het platform uit te breiden.

Wat krijg je hier voor terug?   
We bieden je als abonnee een aantal extra diensten aan. Dit omvat:
• Elke maand een exclusief interview met een geograaf over een interessant thema;
• Elke maand een overzicht van alles wat je als geograaf ‘moet’ weten: lees- en kijktips, events en vacatures;
Mogelijkheid tot opvragen van contactgegevens uit onze database;
Een voor onze abonnees ontworpen katoenen tas (foto onderaan deze pagina).

Hoe werkt dit?
Halverwege elke maand wordt een nieuwsbrief met het exclusieve interview, een overzicht van lees- en kijktips en een kalender met events en vacatures naar het opgegeven e-mailadres verzonden. De exclusieve interviews staan tussen de gratis artikelen op de website, maar zijn beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord staat in de nieuwsbrief, waardoor alleen abonnees die artikelen kunnen lezen. Ben je over de streep getrokken doordat je een specifiek interview wilt kunnen teruglezen? Als nieuwe abonnee kun je het wachtwoord van één ouder artikel opvragen via redactie@degeograaf.com.

Wat kan ik verwachten van het exclusieve interview?
Normaal gesproken staat er in de (gratis) artikelen een verhaal van een jonge geograaf centraal. Ze zijn gericht op het schetsen van een beeld van wat een geograaf kan doen en worden met de studie. In de exclusieve interviews staat echter niet de geograaf zelf, maar een geografisch thema centraal. Het is een langer, diepgaander en educatiever artikel met een ervaren geograaf die al jaren meedraait op de arbeidsmarkt.

De meest recente interviews:
November 2017 | Jessica ter Maat, gebiedsmakelaar in Amsterdam Oud-West
Oktober 2017 | Eva Pel en Marieke Geljon, onderzoekers van gentrification
September 2017 | Ronald Kranenburg, hoofdredacteur van het tijdschrift Geografie
Augustus 2017 | Rhea Flohr, aardrijkskundedocente en ICT-trainer
Juli 2017 | Wouter van Gent, universitair docent en onderzoeker
Klik hier voor een overzicht van alle exclusieve interviews.

Wordt het abonnement automatisch verlengd?             
Nee. Om een hoop werk voor beide partijen te voorkomen, vragen we de abonnees het bedrag van 12 euro eenmalig voor het hele jaar te betalen. Na 11 maanden nemen wij contact op om er eventueel nog een jaar aan toe te voegen. Geen automatische incasso’s of stilzwijgende verlengingen dus.

Inschrijven
Abonnee worden kan middels het inschrijfformulier hieronder. Per e-mail ontvang je binnen 48 uur een betalingslink. Het abonnement start wanneer de betaling is ontvangen. De tas volgt binnen tien werkdagen. (Verzending alleen binnen Nederland.)

 

Voor vragen zijn wij bereikbaar via redactie@degeograaf.com.


canvastas