#GEOGRAAF worden

Onze missie is om de geografengemeenschap zo sterk mogelijk te maken. Wil je ons hiermee helpen? Voor slechts 15 euro word jij een jaar lang #GEOGRAAF (abonnee) en help je het platform uit te breiden.

Wat krijg je hier voor terug?
• Elke maand een exclusief interview met een geograaf over een interessant thema;
• Elke maand een overzicht van alles wat je als geograaf ‘moet’ weten: lees- en kijktips, events en vacatures;
Mogelijkheid tot opvragen van contactgegevens uit onze database;
Een voor onze abonnees ontworpen draag- of rugtas (foto onderaan deze pagina).

De meest recente exclusieve interviews:
November 2018 | Anneloes Voorberg-van Leeuwen, beleidsmedewerker bij Stadswerk
Oktober 2018 | Marinus Biemans, wethouder in de gemeente Deurne
September 2018 | Anne de Klerk, onderwijscoördinator bij het KNAG
Klik hier voor een overzicht van alle exclusieve interviews.

Wordt het abonnement automatisch verlengd?    
Nee. Om een hoop werk voor beide partijen te voorkomen, vragen we de abonnees het bedrag van 15 euro eenmalig voor het hele jaar te betalen. Geen automatische incasso’s of stilzwijgende verlengingen dus.

Inschrijven
Abonnee worden kan middels het inschrijfformulier hieronder. Je kunt het abonnement ook cadeau geven via deze link. Per e-mail ontvang je binnen 48 uur een betalingslink. Het abonnement start wanneer de betaling is ontvangen. De tas volgt binnen vijf werkdagen. (Verzending van de tas kan alleen binnen Nederland.)


Meer informatie
Halverwege elke maand wordt een nieuwsbrief met het exclusieve interview, een overzicht van lees- en kijktips en een kalender met events en vacatures naar het opgegeven e-mailadres verzonden. De exclusieve interviews staan tussen de gratis artikelen op de website, maar zijn beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord staat in de nieuwsbrief, waardoor alleen abonnees die artikelen kunnen lezen. Ben je over de streep getrokken doordat je een specifiek interview wilt kunnen teruglezen? Als nieuwe abonnee kun je het wachtwoord van één ouder artikel opvragen via redactie@degeograaf.com.

Wat kun je verwachten van het exclusieve interview?
Normaal gesproken staat er in de ‘gratis’ artikelen een verhaal van een jonge geograaf centraal. Het exclusieve interview is een langer, diepgaander en educatiever artikel met een ervaren geograaf die al jaren meedraait op de arbeidsmarkt. Ze zijn gericht op het schetsen van een beeld van wat een geograaf kan doen en worden met de studie. Het gaat hierin onder andere over de gemaakte keuzes tijdens de loopbaan, inclusief nuttige carrièretips.


#GEOGRAAF-tassen