#GEOGRAAF worden

Onze missie is om de geografengemeenschap zo sterk mogelijk te maken. Wil je ons hiermee helpen? Voor slechts 1 euro per maand word jij #GEOGRAAF (abonnee) en help je het platform uit te breiden.

Wat krijg je hier voor terug?   
Een aantal extra diensten:
• Elke maand een exclusief interview met een geograaf over een interessant thema;
• Elke maand een overzicht van alles wat je als geograaf ‘moet’ weten: lees- en kijktips, events en vacatures;
Mogelijkheid tot opvragen van contactgegevens uit onze database;
Een voor onze abonnees ontworpen katoenen tas (foto onderaan deze pagina).

De meest recente exclusieve interviews:
Februari 2018 | Maikel Foesenek, projectontwikkelaar bij Maas-Jacobs
Januari 2018 | Erik Verhoef, verkeerseconoom
December 2017 | Geert Kloppenburg, mobiliteitsexpert
November 2017 | Jessica ter Maat, gebiedsmakelaar in Amsterdam Oud-West
Oktober 2017 | Eva Pel en Marieke Geljon, onderzoekers van gentrification
Klik hier voor een overzicht van alle exclusieve interviews.

Wordt het abonnement automatisch verlengd?    
Nee. Om een hoop werk voor beide partijen te voorkomen, vragen we de abonnees het bedrag van 12 euro eenmalig voor het hele jaar te betalen. Geen automatische incasso’s of stilzwijgende verlengingen dus.

Inschrijven
Abonnee worden kan middels het inschrijfformulier hieronder. Per e-mail ontvang je binnen 48 uur een betalingslink. Het abonnement start wanneer de betaling is ontvangen. De tas volgt binnen vijf werkdagen. (Verzending alleen binnen Nederland.) 

 


Meer informatie
Halverwege elke maand wordt een nieuwsbrief met het exclusieve interview, een overzicht van lees- en kijktips en een kalender met events en vacatures naar het opgegeven e-mailadres verzonden. De exclusieve interviews staan tussen de gratis artikelen op de website, maar zijn beveiligd met een wachtwoord. Het wachtwoord staat in de nieuwsbrief, waardoor alleen abonnees die artikelen kunnen lezen. Ben je over de streep getrokken doordat je een specifiek interview wilt kunnen teruglezen? Als nieuwe abonnee kun je het wachtwoord van één ouder artikel opvragen via redactie@degeograaf.com.

Wat kun je verwachten van het exclusieve interview?
Normaal gesproken staat er in de ‘gratis’ artikelen een verhaal van een jonge geograaf centraal. Het exclusieve interview is een langer, diepgaander en educatiever artikel met een ervaren geograaf die al jaren meedraait op de arbeidsmarkt. Ze zijn gericht op het schetsen van een beeld van wat een geograaf kan doen en worden met de studie. Het gaat hierin onder andere over de gemaakte keuzes tijdens de loopbaan, inclusief nuttige carrièretips.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via redactie@degeograaf.com.


canvastas