DEGEOGRAAF.com heeft een nieuwe partner!

We hebben een nieuwe partner: Bureau Loefzij. We zijn blij het bureau aan ons lijstje van partners (naast Rosegaar Omgevingsmanagement, House of Apps en Agora Magazine) toe te mogen voegen.

Bureau Loefzij is een adviesbureau dat partijen uit het ruimtelijke werkveld ondersteunt bij vraagstukken omtrent woonbeleid, gebiedsontwikkeling & participatie en de wereld van morgen. Het bureau heeft de afgelopen jaren verschillende woonvisies opgeleverd en gemeenten ondersteund bij het maken van prestatieafspraken. Ook is Bureau Loefzij actief op het gebied van bewonersparticipatie. Zo was het betrokken bij de herontwikkeling van het JUKO-terrein in Nieuwegein en verschillende nieuwbouwprojecten in Utrecht. Opdrachtgevers zijn gemeenten, woningcorporaties en provincies.

Drijvende kracht achter Bureau Loefzij is Edwin Prins, die de onderneming in 2014 opzette. ”In de rol van gebiedsontwikkelaar en procesmanager creëer ik met veel inzet en inhoudelijke kennis de juiste omstandigheden om teams beter te laten (samen) werken.”

Over het partnerschap met De Geograaf laat hij weten: ”Geografen delen de open en nieuwsgierige manier waarop ze naar de wereld kijken. Ik kom ze dan ook op veel verschillende plekken tegen in het ruimtelijk domein. De Geograaf is een fantastisch platform voor jonge vakgenoten die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten. Als Utrechtse geograaf ondersteun ik dat graag met dit partnerschap.”


Ook partner worden? Bekijk hier de mogelijkheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s