Vacature: Data-analist met affiniteit voor retail


Ben jij die data-analist met affiniteit voor retail?

Dan zijn we op zoek naar jou!


Wij zijn Bureau RMC. Het meest vooruitstrevende retailadviesbureau van Nederland. Smart retailing is waar we voor staan. Retail, Data en Strategie zijn de drie pijlers waarop onze adviezen zijn gebaseerd. Via de CityTraffic-methode hebben wij in meer dan 120 Nederlandse en Belgische steden een netwerk van automatische sensoren aangelegd om volcontinu de passantenstromen in winkelstraten te meten. Deze big data worden op een smart wijze 24/7 verzameld en geleverd aan retailers en gemeentes. Onze klanten zijn bijvoorbeeld gemeenten als Den Haag, Alkmaar, Rotterdam en Leiden, maar ook grote retailers zoals Apple, Oger, Perry, Hudson’s Bay, Hunkemöller, C&A en Vodafone. 

Data-analist (40 uur)
Als data-analist controleer je de CityTraffic-data, lever je wekelijks of maandelijks de datarapporten aan de klanten en ken je alle ins en outs van onze rapportagesoftware. Je helpt de klanten met hun vragen en zo ben jij de schakel tussen de klant en het datamanagementteam. Bij nieuwe projecten doe je locatieonderzoek en geef je belangrijke informatie door voor de installatie van nieuwe sensoren. Bovendien ondersteun je de senior consultants bij het doen van onderzoek. Maar ook zelf onderzoek doen of producten ontwikkelen wordt aangemoedigd. Kortom, jouw taken zijn zeer divers door de grote verscheidenheid in producten en klanten. Je werkt zelfstandig, hebt affiniteit met data en onderzoek, hebt een competitieve instelling en vindt het een pre om bij een jong en klein bedrijf te werken.

Wat vragen wij van jou ?

  • We zoeken iemand met een HBO/WO achtergrond;
  • Starter of maximaal 1 jaar werkervaring;
  • Affiniteit met retail, consumenten- en koopgedrag;
  • Gevoel voor data en de eenvoudige presentatie ervan;
  • Goed analytisch vermogen en bovengemiddelde vaardigheid in Excel;
  • Flexibiliteit én nauwkeurigheid;
  • Je kan goed plannen en organiseren en bent zeer resultaatgericht.

Wat krijg je van ons?
Je krijgt bij ons alle mogelijkheid om mee te werken aan adviestrajecten, productontwikkeling en het bedenken van nieuwe toepassingen van onze data. Binnen een klein team van analisten en consultants word je ‘on the job’ opgeleid en ben jij al snel diegene die de vragen van klanten kan beantwoorden. We leren je veel over retail en de toekomst van winkelgebieden. Kortom een plek voor iemand die voorop wil lopen in retail en op zoek is naar een innovatief en smart team van professionals dat jou veel kan leren en van wie wij ook veel kunnen leren.

Anders nog iets?
Heb je een vraag over de functie, het bedrijf of onze koffie? Neem dan contact op met Huib Lubbers op kantoor op 020-653 55 88 of direct op 06-21885293. Of surf naar www.rmc.nl en www.citytraffic.nl.

Je werkplek is in het nieuwe B2.Building in Amsterdam. 

Solliciteren?
Stuur een brief met een goede onderbouwing en je cv naar h.lubbers@rmc.nl en laat merken dat je graag met data werkt en dat vormgeving van resultaten je tweede natuur is. We groeien hard, dus we willen je brief zo snel mogelijk in de mail ontvangen. Tot ziens.


Ook een vacature plaatsen op DEGEOGRAAF.com? Bekijk hier de mogelijkheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s