DEGEOGRAAF.com netwerkt op het Amsterdam City Event

Ieder jaar organiseert de gemeente Amsterdam het Amsterdam City Event. Dit jaar stond ‘de Amsterdamse aanpak’ centraal. Er werd gesproken over grootstedelijke vraagstukken en de manier waarop Amsterdam daarmee omgaat. Een speciaal onderdeel die middag was de Kennistuin, een netwerklunch waar ook wij voor waren uitgenodigd.

Redacteuren Kevin en Iris vertegenwoordigden DEGEOGRAAF.com op 8 juni in de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Daar stonden zo’n veertig statafels en banners van verschillende start-ups, onderzoeksinstituten en projectbureaus. Na wat opstartproblemen met het internet – toch een vrij essentieel onderdeel voor een online platform – en onder het genot van een heerlijke lunch, stroomde de tuin vol en werden er ervaringen uitgewisseld.

Voor ons was het een ontzettend vruchtbare dag. Veel bezoekers waren enthousiast over het initiatief en namen graag een businesskaartje mee om later een kijkje te nemen op de website. Bekijk de foto’s van die middag hieronder!

 


Ben jij al #GEOGRAAF? Met dit abonnement krijg je een aantal extra diensten én een speciaal voor ons ontworpen katoenen tas voor slechts 1 euro per maand. Meer info vind je hier.


Foto’s: Kevin van Huët.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s